PočetnaKupovina

Uputstvo za kupovinu

Da bi Vam bila omogućena kupovina ili rezervacija proizvoda na našem sajtu morate biti registrovani korisnik. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahteva samo osnovne lične podatke.
Ukoliko se do sada niste registrovali, to možete uraditi klikom na dugme:
Prilikom pregleda proizvoda primetićete da pored svakog posebno postoji dugme
Moguće je više puta dodati isti proizvod u korpu.
U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite ili rezervišete. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u donjem levom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu ili rezervaciju.
Moja
korpa (2)
Veoma lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati broj željenih proizvoda.
Kada ste spremni da izvršite kupovinu ili rezervaciju potrebno je samo da na stranici korpa kliknete dugme
Nakon toga otvoriće Vam se narudžbenica. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine ili rezervacije i želite nešto da promenite jednostavno se možete vratiti na stranicu korpa klikom na dugme "nazad".
Klikom na sledeći korak imate odabir da li želite da vam se paket isporuči na adresu ili da poručeni proizvod rezervišete i lično preuzmete u nekoj od naših radnji.
Na sledećem koraku imate izbor plaćanja.
Narudžbenicu kao i sam proces kupovine kompletirate klikom na dugme "potvrđujem narudžbinu".
Napomena:
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.Autosport ne garantuje da su sve informacije fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući telefon neke od naših prodavnica . Raspoloživost artikala možete proveriti i slanjem upita na e-mail: autosport@autosport.rs