PočetnaBesplatne usluge
Zamena akumulatora
Vaš akumulator je srce Vašeg vozila. Dovezite svoj automobil u Auto Sport servis na besplatno testiranje akumulatora i uverite se da je ispravan i da radi punim kapacitetom.Auto Sport Servis obezbedjuje da Vam novi akumulator fiksira profesionalni tehničar čime ćete biti sigurni da akumulator i povezane električne komponente besprekorno funkcionišu.
Provera i dolivanje motornog ulja
Životni vek motora mnogo zavisi od motornog ulja i izuztnog je značaja da redovno proveravate nivo ulja u motoru. Prepustite svoj auto profesionalnim tehničarima u Auto Sport Servisu koji će Vam besplatno prekontrolisati i , ukoliko je potrebno, doliti ulje u motor.
Kontrola tačke mržnjenja i dolivanje antifriza
Sposobnost vašeg vozila da pravilno greje i hladi vaš automobil je od značaja za sprečavanje značajnih oštećenja mehaničkih komponenti. Auto Sport Servis vam nudi besplatnu proveru i dolivanje antifriza koji odgovara vašem automobilu.
Zamena sijalica
Proveravajte redovno stanje sijalica u farovima na vašem automobilu. Auto Sport servis vrši besplatnu zamenu svih vrsta sijalica koje su vam neispravne.
Ugradnja radio aparata
Radio aparat u autu može biti odličan saputnik u toku dugih vožnji ili u toku vožnje kroz gradske gužve.Kada je u pitanju zvučni sistem, Auto Sport montažeri imaju iskustva da vaš sistem zvuči najbolje. Naši tehničari će vam besplatno instalirati radio aparat i fino podesiti sistem tako da ćete imati neverovatan zvuk.
Zamena metlica brisača
Vidljivost je od ključnog značaja kada vozite automobil .U Auto Sport servisu možete besplatno zameniti stare,ispucale brisače i time obezbediti bezbedno putovanje.
Dolivanje tečnosti za vetrobran
Vetrobransko staklo je u toku vožnje izlozeno zaprljanjima prašinom i sitnim insektima .Kako biste održali staklo besprekorno čistim , u Auto Sport Servisu će Vam besplatno doliti tečnost za vetrobranska stakla i time obezbediti bezbednu vožnju.
Kontrola pritiska u gumama
Gume su suštinski deo automobila i zbog sigurnosti je vrlo važno održavati gume u dobrom stanju.U Auto Sport Servisu ce Vam naši tehničari izvršiti besplatnu proveru pritiska i detaljnu vizuelnu proveru dubine šare i oštećenja pneumatika tako da ćete moći bezbedno krenuti na put.
Postavljanje sigurnosnih šrafova na točkove
Sigurnosni šrafovi su izuzetno korisni za točkove.U Auto Sport Servisu možete besplatno postaviti sigurnosne šrafove i time obezbediti Vaše felne od kradljivaca.
Postavljanje ratkapni
Ratkapne su značajne jer štite felnu od oštećenja koja mogu nastati prilikom parkiranja uz ivičnjake ili od soli zimi a uz to utiču na lep izgled guma na Vašem automobilu. U Auto Sport Servisu će Vam naši tehničari besplatno montirati i fiksirati ratkapne tako da budete sigurni da neće spadati i da ih nećete izgubiti u toku vožnje.
Postavljanje okvira tablica
Registarska tablica je obavezna na svakom automobilu. Dozvolite tehničarima u Auto Sport Servisu da Vam besplatno postave okvir za registarske tablice kako biste bili sigurni da nećete izgubiti tablicu u toku vožnje.
Postavljanje auto presvlaka
Postavljanje auto presvlaka u auto može biti komplikovan i dugotrajan proces. U Auto Sport Servisu će Vam naši tehničari, koji imaju veštine i znanja, besplatno montirati presvlake u automobil tako da nemate problem spadanja i gužvanja presvlaka.
Postavljanje navlaka volana
Navlaka volana štiti vaš volan od habanja kao i vaše ruke od toplote i hladnoće. U Auto Sport Servisu će vam besplatno postaviti navlaku na volan čime ćete biti sigurni da se navlaka neće pomerati u toku vožnje i remetiti funkcije volana.
Postavljanje navlaka za sediste
Navlake za sedište će štite vaše sedište od habanja. Uz to će utiču na udobnost u toku vožnje a i na unutrašnji izgled vašeg automobila. Tehničari Auto Sport Servisa će besplatno postaviti i pričvrstiti navlaku na vaše sedište tako da se neće gužvati , pomerati i spadati.
Postavljanje patosnica
Patosnice u automobilu imaju funkciju da zastite pod od habanja a takodje mogu biti i dekorativne. Tehničari Auto Sport servisa će vam besplatno postaviti i prilagoditi patosnice podu vaseg automobila kako vam podne obloge ne bi smetale pri upotrebi komandnih papucica.
Montiranje krovnih nosača
Zbog nedostatka mesta u automobilu sve više vas se odlučuje za kupovinu krovnih nosača. Različiti automobili imaju različite nosače. Kako biste bili sigurni da ste izabrali odgovarajući nosač i da je on dobro fiksiran, prepusite njegovu montažu tehničarima u Auto Sport Servisu koji će besplatno postaviti i pričvrstiti nosač na vaš auto.
Montiranje ručice menjača
Ukoliko želite da zamenite istrošenu, ispucalu i oštećenu ručicu menjača ili jednostavno hoćete da poboljšate izgled unutrašnjosti vašeg automobila u Auto Sport Servisu će vam besplatno ugraditi novu ručicu menjača.